Hoofdinhoud

De verbindende ontwikkelaar

Van Bakel Ontwikkeling is breed georiënteerd. We ontwikkelen net zo graag individuele bedrijfspanden als woningbouw en grootschalige binnenstedelijke gebieden en projecten: van een groot bankgebouw transformeren naar Gezondheidscentrum Ceres tot en met de gebiedsontwikkeling Paleiskwartier. Mensen verbinden, kansen benutten en dromen waarmaken: daar draait het om bij ons.

 

Samen aan de slag?

Bel: 06 - 11 00 76 74

 

Spin in het web is Roel van Bakel. Met ruim vijftien jaar ervaring bij kleine en grote projectontwikkelaars kent hij het klappen van de zweep. Bovendien heeft hij een groot en divers netwerk opgebouwd. Want om dromen waar te maken, moet je samenwerken. Als ontwikkelaar en opdrachtgever, maar ook met het netwerk daaromheen: van architecten en aannemers tot en met overheden en investeerders. Roel neemt daarbij graag het voortouw: als denker en doener, en zeker ook als verbinder.

  

We staan open voor ‘alle’ uitdagingen op het gebied van projectontwikkeling, als zelfstandig ontwikkelaar of als gedelegeerd ontwikkelaar. Heeft u een plan of een project met uitdagingen? Of beter gezegd: ziet u kansen of heeft u een droom? Dan gaan we die samen waarmaken.